DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws Contact Visie Privacy Aanmelden

 

Op 15 Januari 2004 was het 10 jaar geleden dat De Digitale Stad (DDS) van start ging. DDS heeft op een unieke wijze bijgedragen aan de wording van het Nederlandse internet.

'DDS - 10 jaar anders'
Het bijgevoegde achtergrond artikel, onder de titel: "DDS - 10 jaar anders" is een historische terugblik. Het verhaal verschaft enkele doorkijkjes naar het verleden en plaatst een en ander in de context van de tijd. Het verhaal wordt afgewisseld met een ruime selectie aan historisch beeldmateriaal van De Digitale Stad.

Het artikel: "DDS - 10 jaar anders"
Er is ook een pdf versie beschikbaar.

DDS Domeinnaamregistratie
DDS biedt de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Met je eigen domeinnaam ben je bereikbaar per e-mail op alles@jouwdomein.nl en je website is dan bereikbaar op www.jouwdomein.nl

Als je nu besteld, krijg je het eerste jaar een flinke korting.

Bestellen kun je doen via je persoonlijke accountbeheer pagina onder de optie 'Domeinnaamregistratie'.

Meer informatie over domeinregistratie...
Voor de verjaardag van DDS, is er in 2004 een donatie van
€ 5000,- aan de organisatie spamvrij.nl gedaan

DDS wilde met deze donatie bijdragen aan de erkenning van spamvrij.nl als onafhankelijke en gespecialiseerde organisatie in Nederland op het gebied van spam. DDS biedt een prima spamfilter maar acht aanvullende bestrijding van spam noodzakelijk.

We vonden het bovendien beter een donatie te doen aan een goed doel, waar iedereen baat bij heeft, dan een borrel/receptie te geven voor genodigde gasten.

Meer informatie over spamvrij.nl vind je op hun website. http://www.spamvrij.nl

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©