DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws Contact Visie Privacy Aanmelden

 

Nieuwe DDS support portal.

1 juli 2024: Het contact met onze supportafdeling gaat veranderen. In dit nieuwsitem vertellen we meer over hoe dit werkt.

Vanaf 10 juli 2023 stopt DDS met telefonisch klantcontact en is onze supportafdeling uitsluitend nog te bereiken via de online portal helpdesk.dds.nl of per e-mail op helpdesk@dds.nl.

Alle vragen en support op één plek:
Voor al je vragen kun je vanaf nu terecht op onze helpdesk portal

https://helpdesk.dds.nl

Op deze portal vind je veel gestelde vragen onder het kopje "Oplossingen".

Staat je vraag er niet tussen?
Dan kun je eenvoudig je vraag stellen via het formulier onder de link "nieuw ondersteuningsticket". Onze supportafdeling blijft vanzelfsprekend ook bereikbaar door een e-mail te sturen naar helpdesk@dds.nl

Waarom kan ik straks niet meer met jullie bellen?
De focus op tekstberichten stelt ons in de gelegenheid om efficiënter om te gaan met de vragen van onze klanten. Dit leidt tevens tot een snellere responstijd. Gedurende onze openingstijden kan je altijd snel een inhoudelijke reactie van ons verwachten.

Per 10 juli zal ons telefoonnummer dus niet meer bereikbaar zijn.
Aankondiging: prijsverhoging DDS diensten per 1 januari 2023.


29-11-2022: DDS zal per 1-1-2023 de prijzen van haar producten aanpassen.

Ook DDS merkt de gevolgen van een forse inflatie vanwege stijgende energieprijzen, inkoopkosten en hardwareschaarste. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening te kunnen waarborgen, gaan we onze tarieven per 1 januari 2023 indexeren met gemiddeld 16,9%

Onze tariefstijgingen zijn gebaseerd op de consumentenprijsindex en de stijging van onze eigen kosten. De nieuwe tarieven zijn per 1 januari 2023 van kracht.

Zie ook de Prijslijst pagina voor een overzicht van de nieuwe tarieven, die per 1 januari 2023 ingaan.

Heb je vragen over deze indexatie? Neem dan gerust even contact op met ddsbilling@dds.nl
Let op: Phishing pogingen
Onlangs zijn er grote aantallen e-mail berichten verstuurd naar DDS klanten die tot doel hadden je gebruikersnaam en wachtwoord te achterhalen (ook wel phishing genoemd). Deze e-mail berichten bevatten een link naar een kopie van onze webmail login pagina.

Dit soort mailtjes zijn NIET van ons afkomstig DDS Zal nooit ongevraagde e-mail sturen met een verzoek om ergens in te loggen.

Heb je toch de link in die e-mail gevolgd en daar ingelogd? Dan raden we je aan om je wachtwoord te wijzigen in accountbeheer en even contact met ons op te nemen.

Zie ook deze helpdesk pagina over phishing voor meer informatie.
Gratis SSL certificaat op je domeinnaam.
Alle domeinen die gehost worden door DDS hebben vanaf 15 november een gratis SSL certificaat.

Hiermee is je website in het vervolg ook via het beveiligde https protocol bereikbaar.

Heb je vragen over SSL? Zie deze helpdesk pagina
DDS vergroot de diskruimte voor E-mail naar 10 GigaByte.
Alle e-mail accounts hebben een uitbreiding gekregen op hun imap opslagruimte.

De quota's voor e-mail zijn dus verhoogd van 3 GigaByte naar 10 GigaByte.

Hierdoor zal de diskmeter in de webmail en in accountbeheer dus minder actueel verbruik aangeven dan dat je gewend bent.

Heb je vragen over je nieuwe mail quota? Mail ons gerust op helpdesk@dds.nl
.amsterdam - Het nieuwe domein van Amsterdam, voor Amsterdammers
.amsterdam is het domein voor Amsterdam. Dus wil je naast .nl een lokale extensie voor je domein? Kies dan voor .amsterdam!

Dus heb jij in Amsterdam een bedrijf, winkel, rondvaartboot, fietsverhuur, museum, park, kroeg, foodtruck, kermis, festival of evenement? Laat zien dat je een Amsterdammer bent en registreer jouw plek op het internet.

Lees hier alles over het .amsterdam domein...

Gratis virusscanning op e-mail
DDS biedt nu ook gratis virusscanning. Dit betekent dat alle e-mail die je ontvangt op je DDS e-mailadres eerst door een virusfilter gaat op de DDS server. Met virusscanning wordt het DDS basispakket nog completer. Het DDS virusfilter is gratis net als het DDS spamfilter. Meer info over virusscanning
DDS Domeinnaamregistratie
DDS biedt de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Met je eigen domeinnaam ben je bereikbaar per e-mail op alles@jouwdomein.nl en je website is dan bereikbaar op www.jouwdomein.nl

Als je een domein bij DDS registreert krijg je het eerste jaar 10 euro korting. Je betaalt voor een .nl domein dus slechts € 10,00 voor het eerste jaar!

Registreren van een domeinnaam kan hier...

Meer informatie...
@dds.nl

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©