DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws 10jaar Contact Visie Privacy Aanmelden

 

Privacybescherming maakt al sinds de oprichting van DDS integraal onderdeel uit van onze visie.

Beleid
  • DDS abonnees kunnen er al sinds 1994 op rekenen dat de vertrouwelijkheid van privebestanden strikt wordt gerespecteerd.
  • DDS verzamelt en bewerkt geen gegevens over surfgedrag. Wij weten niet wie welke websites bezoekt of wie met wie kletst op het internet en hoe lang. Wij willen dat ook niet weten.
  • DDS leeft niet van advertenties en marketinggegevens. DDS heeft sinds de oprichting in 1994 nog nooit informatie over haar abonnees, tegen betaling of gratis, geleverd aan derden.
  • DDS maakt zich sterk tegen de opdringerigheid van reclame op het internet. Ook doen we er alles aan om onze abonnees steeds betere gereedschappen te geven tegen spam en ander misbruik.

Autoriteit Persoonsgegevens
DDS heeft zich vrijwillig aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen CBP). DDS verplicht zich hiermee ook in juridische zin ten allen tijde de relevante regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens na te leven.
  • Deze naleving impliceert onder meer dat DDS de gegevens niet aan derden ter beschikking zal stellen tenzij de gebruiker daarvoor expliciet zijn toestemming verleent of DDS daartoe wordt gedwongen krachtens een overheidsbevel, bestaande wetgeving en/of jurispprudentie. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden van DDS.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©