DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Kan ik ...

Subdomeinen onder mijn eigen domein.
Subdomeinen onder je eigen domein ( subnaam.mijndomein.nl kun je ook instellen via accountbeheer. Zo kun je bijvoorbeeld iets.jouwdomeinnaam.nl koppelen aan een aparte map onder je public_html of laten verwijzen naar een eigen IP adres (a record).

Meerdere domeinen registreren en onderhouden
Dit is mogelijk. Je kunt via het bestelformulier op je accountbeheer pagina zoveel eigen domeinen registreren als je maar wilt! Voor het opzetten van meerdere websites onder een account, zie de vorige pagna.

Is co-locating bij DDS mogelijk?
Nee, het plaatsen van eigen servers in de systeemruimte van DDS is helaas niet mogelijk. Wel kun je ergens anders een colocating partner zoeken; en DDS de domeinregistratie voor je laten afhandelen.

Hoe kan ik mijn domein opzeggen?
Opzeggen van een domeinnaam kan via de optie 'opzegservice' in accountbeheer. Hier kan je aangeven of een domein verlengd moet worden of niet. (we verlengen domeinen altijd automatisch, tenzij je dit uit zet)

Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?
Nee, dit kan niet Je kunt wel een nieuwe domeinnaam registreren, en je huidige domeinnaam opzeggen.

Ik ontvang veel spam op mijn domein, kan ik hier iets tegen doen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je een domein registreert dat vroeger door een ander is gebruikt, en zodoende veel spam krijgt. Als je je mail door laat sturen naar een DDS adres heb je de mogelijkheid om je mail te laten filteren door het DDS spamfilter.

Als je een eigen domein hebt, dien je er van bewust te zijn dat je qua spam meer binnen kunt krijgen dan als je een enkel e-mail adres hebt. Hier kun je meer informatie vinden over het voorkomen van spam.

Kan ik mijn eigen DNS servers instellen?
Dit kan via accountbeheer > domeinbeheer > nameservers aanpassen.

 

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©