DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
DDS.NL Nieuws Contact Visie Privacy Aanmelden

 

   1 / 23 >>

Download dit artikel als pdf bestand

DDS 10 jaar anders

In 2004 viert DDS een jaar lang haar tienjarig jubileum. Op 15 januari 1994 opende De Digitale Stad (DDS) haar poorten. Een aardig moment om eens terug te kijken naar de razendsnelle ontwikkeling van het internet in het afgelopen decennium.

DDS 1.0

Terugblikken op een periode van 10 jaar is nooit eenvoudig. Zeker niet als die periode haast revolutionaire trekken heeft. Niet alleen ambities, organisatie en financiering maar ook technologische randvoorwaarden en maatschappelijke context vertonen in deze periode allemaal een extreme dynamiek.

DDS 2.0

Over iedere revolutionaire ontwikkeling vallen altijd vele verhalen te vertellen vanuit veel verschillende gezichtspunten door tal van mensen die 'er bij waren'. Als directeur van DDS kan ik niet voor al die mensen spreken maar ik heb in ieder geval de volle 10 jaar meegemaakt. Ik ben vanaf het eerste uur betrokken bij DDS, ben directeur sinds 1995 en ben sinds 2000 aandeelhouder. In dit stuk wil ik terugkijken op de bewogen historie van DDS zonder de pretentie een volledige geschiedenis te willen schrijven. In dit verhaal gaat het er slechts om enkele doorkijkjes te verschaffen naar het verleden en een ander te plaatsen in de context van de tijd.

   1 / 23 >>

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©