DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Basispakket Inbellen Mail Online Harddisk Homepage Extra's Abonnementen Aanmelden

 

DDS Mail snel en betrouwbaar
DDS Mail is snel en betrouwbaar en biedt naast veel gevraagde standaardvoorzieningen vele handige extra's en een 10 Gigabyte mailbox.

Pop & Imap & auth-smtp
DDS biedt het standaard pop protocol, maar ook het imap protocol aan. Met imap kun je je e-mail op de mailserver laten staan en kun je vanaf ieder locatie met e-mailprogramma's als Thunderbird en Outlook je e-mail lezen. Via onze auth-smtp server kun je ook vanuit ieder ander netwerk email verzenden.

E-mail - Aliassen
Bij DDS kun je ongelimiteerd aliasadressen gebruiken voor je DDS e-mailadres. E-mail gericht aan alles@gebruikersnaam.dds.nl komt aan in de postbus van gebruikersnaam@dds.nl. Aliasadressen zijn handig in combinatie met eigen mailfilters

E-mail - Gratis spamfilter
Je kunt de DDS mailserver opdragen om ongevraagde reclame (spam) al door de server in een aparte map te laten zetten zodat je deze niet hoeft te downloaden. Berichten in je spambox worden na 14 dagen door DDS automatisch gewist. Dit om te voorkomen dat je postbus verstopt raakt.

E-mail - Gratis virusscanning
Omdat virussen veel overlast veroorzaken biedt DDS standaard in het DDS Basispakket een virusscanner. Berichten die een virus bevatten worden niet aangenomen door onze mailservers en worden dus niet bezorgd in je mailbox.
DDS Webmail - altijd bereikbaar
E-mail lezen via het world wide web, vanuit je huis, je werk, of je vakantieadres wordt extra makkelijk met de perfecte webmaildienst, van DDS. Snel en betrouwbaar met veel handige functies voor het online lezen, schrijven en beheren van je e-mail.

Webmail - Persoonlijke informatie & signature
In DDS webmail kun je onder meer instellen hoe je heet (afzender) en wat er met je verzonden mail moet gebeuren. Ook kun je een signature invullen. Je signature wordt dan automatisch onder een e-mailbericht geplaatst bij het verzenden.

Webmail - Meerdere identiteiten
In DDS Webmail kun je meerdere 'identiteiten' aanmaken. Bijvoorbeeld een 'prive-indentiteit' en een 'werk-identiteit'. Bij het verzenden van een e-mailbericht kun je kiezen met welke identiteit je dat bericht wilt versturen. Je kunt per identiteit de volgende zaken instellen: van-adres, naam-afzender, het antwoord-aan adres en de ondertekening (signature). Ook kun je per identiteit een eigen archiefmap instellen voor het bewaren van verzonden berichten.

Webmail - Online adresboek
Met je DDS adresboek heb je altijd je belangrijke adressen en telefoonnummers bij de hand vanaf iedere locatie met internet.

Filters - Eigen filterregels definieren
Met mailfilters geef je aan wat er met binnenkomende mail moet gebeuren. Bijvoorbeeld mail in een andere map plaatsen. Ook kun je mail automatisch wissen, laten doorsturen, of zelf doorsturen naar een SMS bericht. Alle filtercriteria kun je zelf instellen via accountbeheer.

SMS Versturen
Je kunt vanuit accountbeheer gemakkelijk en goedkoop SMS berichten versturen naar alle 06 nummers binnen nederland.

Webmail - berichten tonen met of zonder html-opmaak
DDS biedt de mogelijkheid e-mailberichten zonder opmaak te tonen. Als een bericht HTML-opmaak bevat kun je kiezen tussen berichtsource (zonder opmaak) en voor attachmenttekst/HTML (met HTML-opmaak).
diskruimte
DDS biedt standaard 10 Gigabyte schijfruimte voor het opslaan van e-mail plus 250MB voor de opslag van bestanden voor je homepage en vdrive.

Extra diskruimte bestellen
Je kunt extra diskruimte (voor de hosting van bestanden) bijbestellen in stappen van 250, 1000 of 2500MB Meer informatie...
Pine en Mutt
Gebruikers die het op prijs stellen kunnen gebruik maken van een SSH server. Een tekstmenu biedt Pine, Mutt, Lynx en Links. Ook kun je een bash shell krijgen.

DDS Spamfilter
DDS heeft een spamfilter om e-mail te filteren op ongevraagde reclame. Berichten die aangemerkt worden als ongevraagde reclame worden op de mailserver geplaatst in je spambox in plaats van je inbox. Je kunt berichten in je spambox inzien via webmail. Ook kun je het filter zelf aan- of uitzetten en met eigen filterregels verbeteren. Meer info over het spamfilter

Naast het gratis spamfilter bied DDS ook standaard een virusscanner bij het DDS basispakket Meer info over de e-mail virusscanner
Mail support
Op de uitgebreide helpdesk pagina's wordt ondersteuning geboden met betrekking tot het instellen van de meest gebruikte mailprogramma's. Ook vind je daar aanvullende technische informatie over de maildiensten.

Eigen domein bij DDS
Met een eigen domein bij DDS kun je nog meer met je e-mail!
Je kunt onder andere opgeven naar welke postbus mail (voor aliassen onder eigen domein) gestuurd moet worden.
Met een DDS Basispakket, subaccounts en een eigen domeinnaam kun je in beginsel een complete organisatie van e-mail voorzien.

Maillijst onder eigen domein
Met een eigen domein bij DDS kun je ook simpele maillijsten maken onder eigen domein.

DDS Basispakket en eigen domeinnaam zijn producten die je los van elkaar kunt bestellen

Meer info over domeinnaam registratie bij DDS...

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©