DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Basispakket Inbellen Mail Online Harddisk Homepage Extra's Abonnementen Aanmelden

 


Vdrive - Bestanden delen via het web
DDS Vdrive is een stukje van je online harde schijf waarin je bestanden kunt plaatsen en delen met vrienden, collega's of familie. Op deze virtuele harddisk kun je op een eenvoudige manier bestanden uploaden, downloaden en op het internet bewaren. Bestanden kunnen vervolgens vanuit iedere plaats in de wereld worden benaderd via een veilige verbinding.

DDS Vdrive is voorzien van een uitgebreid rechtensysteem om bezoekers aan te maken. Hiermee kun je aan derden up en download rechten geven tot mappen op je online harddisk.

Online editor
DDS Vdrive is voorzien van een webeditor functie. Bestanden in je public html directory kun je hiermee editten. Je kunt de editor in de zogeheten wysiwyg mode gebruiken (what you see is what you get) maar ook kun je in de html-code zelf editten. Ook handig is dat je kunt knippen en plakken van bijvoorbeeld programma's als Word en Excel naar een webpagina. Ook kun je eenvoudig compleet nieuwe html pagina's aanmaken via de editor. Met de DDS editor kun je vanuit iedere plek in de wereld met internettoegang je site aanpassen.
Gratis uitproberen
De online harddisk is vrijblijvend uit te proberen. Meer info? Stuur een e-mail naar: dds-sales@dds.nl
80mb Diskruimte
DDS biedt standaard 10GB schijfruimte voor het opslaan van e-mail plus 250 MB voor de opslag van bestanden voor je homepage en vdrive.

Extra diskruimte bestellen
Je kunt extra diskruimte voor de opslag van bestanden bijbestellen in stappen van 250, 1000 of 2500MB Meer informatie...
Veilige verbinding
De datatransfer met de bestanden op je online harddisk verloopt via een beveiligde verbinding (SSL).
Online harddisk - support
Op de uitgebreide helpdeskpagina's wordt ondersteuning geboden met betrekking tot vdrive en sFTP. Ook vind je daar aanvullende technische informatie over deze diensten.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©