DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
Helpdesk Contact Instellingen Aanmelden

 

Betalen

Ik wil wel betalen maar niet per automatische incasso
DDS kiest voor een volledig geautomatiseerde opzet. Dit betekent dat we uit moeten gaan van een zo hoog mogelijke graad van standaardisatie en dus kunnen we helaas geen maatwerk leveren of uitzonderingen mogelijk maken. Alleen daardoor kunnen we lage prijzen hanteren.

Hoe zit het met die betaal termijnen?
Je kunt je DDS basispakket per maand, kwartaal, halfjaar, jaar ,twee jaar of drie jaar betalen. Voordeel van een langlopend abonnement is een lagere prijs dan bij betaling per maand. Een kortlopend abonnement kun je eerder beeindigen maar is dus duurder per maand. Dit gaat ook op voor onze aanvullende diensten zoals domeinregistratie, PHP/MySQL, etc.

Na betaling van de eerste factuur voor de gekozen termijn kun je altijd eenvoudig switchen naar een andere betaaltermijn met het daarbij behorende tarief. Switchen van betaaltermijn doe je via je persoonlijke accountbeheer pagina.

Ik woon in, of verhuis naar, het buitenland kan ik mijn dds account behouden?
Ja, maar uitsluitend als je beschikt over een bank/girorekening in Nederland of als je het account door een derde partij laten betalen met een bank/girorekening in Nederland.

Wanneer stuurt DDS een factuur?
We sturen in prinipe geen facturen per post. DDS publiceert de facturen voor haar klanten op de persoonlijke accountbeheer pagina. Je kunt ze dan zelf opvragen en uitprinten. Je krijgt wel altijd een e-mailnotificatie als er een nieuwe factuur klaar staat op je accountbeheerpagina. Vanzelfsprekend specificeren wij de BTW tarieven op alle facturen.


 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©