DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
ADSL Wat is ADSL Installatie Klantenservice Abonnementen Aanmelden

 


DDS ADSL: eenmalige kosten en toeslagen

Verhuizing: 60,00
Aansluitkosten: 0,-
Afsluitkosten: 0,-
Upgradekosten: 0,-
Downgradekosten: 0,-
Toeslag non-line-sharing: 9,00 per maand
Verzendkosten modem: 8,50

Line-sharing
ADSL wordt geleverd over een koperdraad die naar je huis loopt. Het gebruik van deze draad wordt standaard gedeeld voor de levering van verschillende diensten: telefonie, ADSL. Je kunt deze diensten afnemen van verschillende partijen. Heb je telefonie van KPN en ADSL van DDS dan zal KPN factureren voor de draad naar je woning. Deze kosten zijn ondergebracht in het telefonie abonnementstarief van KPN (belbasis etc).

lijn inleveren / non-line-sharing
Lijn inleveren betekent dat de eindgebruiker opdracht geeft om het KPN telefonieabonnement op te heffen. Over de lijn wordt dan geen telefonie meer geleverd. De ADSL dienst wordt geleverd over een lijn die dedicated is voor ADSL. Dit wordt ook wel aangeduid als non-line-sharing. De kosten voor de draad naar je woning worden dan door DDS in rekening gebracht als een toeslag op het ADSL abonnementstarief.
Deze toeslag voor non-line-sharing bedraagt € 9,00 per maand.

Opheffing KPN telefonie door eindgebruiker
Dit is in feite de migratie van line-sharing naar non-linesharing. KPN heft de telefoniedienst op maar laat de ADSL dienst van DDS intact. Er wordt hierna door DDS een maandelijkse toeslag berekend op het standaard ADSL tarief.
Deze toeslag voor non-line-sharing bedraagt € 9,00
Je ontvangt geen factuur meer van KPN. De lijn is vervolgens dedicated voor ADSL.

Verhuizen in het geval van non-line-sharing
Non-line-sharing houdt in dat over de draad naar je woning geen telefoniedienst geleverd wordt door KPN. De lijn wordt uitsluitend geleverd voor de levering van DDS ADSL. Je vraagt DDS om op de koperdraad van de nieuwe locatie de lijn te activeren t.b.v. de ADSL dienst en je verzoekt de ADSL dienst te verhuizen naar je nieuwe locatie. Het tarief voor het verhuizen van de ADSL dienst is € 60,00
Op moment van verhuizing gaat een nieuw jaarcontract in voor levering van de dienst naar de nieuwe locatie.

Opzegging / afsluitkosten
Een opzegging is het beeindigen van de DDS ADSL dienst. Bij opzegging worden geen afsluitkosten in rekening gebracht. Er wordt een slotfactuur gemaakt voor de periode van de datum van ontvangst van de opzegging plus 30 dagen. In geval verzocht is de opzegging op een later tijdstip in te laten gaan zal een slotfactuur gemaakt worden tot de aangegeven datum. Als opzegging plaatsvindt binnen 12 maanden na oplevering dan wordt de slotfactuur vermeerderd met de resterende maandelijkse termijnen tot 12 maanden na opleverdatum.

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Een overzicht van alle prijzen kan je hier vinden.

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©