DDS.NL Basispakket ADSL Producten Login Helpdesk
ADSL Wat is ADSL Installatie Klantenservice Abonnementen Aanmelden

 

Super snel internetten met dds adsl
Aanbieding modem
Nieuwe aansluitingen krijgen 40 euro korting op het draadloze modem.

Bestel hier DDS ADSL

Abonnementen
ADSL van DDS is er al vanaf € 30,25 per maand. (exclusief non-linesharing toeslag) Voor meer informatie over de verschillende pakketten zie de abonnementen pagina of klik op het winkelwagentje hiernaast.

Postcodecheck
Het hangt van de afstand tot de wijkcentrale af op welke snelheden wij kunnen leveren. Met de postcodecheck kun je kijken welk ADSL product beschikbaar is.

Makkelijk overstappen
Heb je nu Internet toegang via een andere provider is het heel gemakkelijk om over te stappen naar DDS ADSL, zonder dat je verbinding er uit komt te liggen. Geef bij de bestelling dan even aan dat het een ADSL verhuizing betreft.

 

Aanbieding
Geen aansluitkosten
Als je ADSL via DDS bestelt, hoef je geen eenmalige aan- of afsluitkosten te betalen. Daarnaast krijg je 40 euro korting op het modem.

doe het zelf pakket
Je ADSL-aansluiting ontvang je als doe-het-zelf-pakket per post thuis. Daarin zit een gebruiksaanwijzing. Hiermee voer je zelf de installatie gemakkelijk uit.
support
Op de de helpdesk pagina's over ADSL worden veel gestelde vragen beantwoord. Staat je vraag hier niet bij; neem dan contact op met dds-sales@dds.nl
reseller
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden tot ADSL reselling (o.a. white-label diensten) contact met ons op.
Postcode
Huisnummer
Abonneren Abonneren

 

Alle prijzen inclusief 21% btw, algemene voorwaarden, contact, rechten DDS©